2016-07-25 15:06:06• hírek • MTI, Hirado.hu

Lövöldözés egy floridai éjszakai bárban

Lövöldözés tört ki vasárnap éjjel egy tinédzserekkel teli bárban.

Lövöldözés tört ki vasárnap éjjel egy tinédzserekkel teli bárban. Két tinédzser meghalt, és legalább tizennégyen megsebesültek. Három gyanúsítottat már őrizetbe vették, a többiek menekülnek.

A floridai Fort Meyersben történt fegyveres támadás során két ember meghalt, tizennégyen pedig megsebesült a Club Blu nevű bárnál. Aznap tinibuli volt, egyes jelentések szerint 13 évesek is a szórakozóhelyen mulattak. Több amerikai hírportál már 16 sérültről ír, három gyanúsítottat már őrizetbe vettek.

A rendőrséget éjjel fél 1-kor riasztották a helyszínre. A tisztek több meglőtt fiatalt is találtak a szórakozóhely előtti parkolóban, és rögtön hajtóvadászatot indítottak az elkövetők ellen.

Szemtanúi jelentések szerint a támadás alatt legalább 30 lövés dördült el, minden bizonnyal több fegyverből. A sérültek közül több fiatalt életveszélyes lőtt sebbel szállítottak kórházba. A helyszínen készített videón az egyik ott parkoló, golyókkal kiszaggatott autó látható.

Az egyik támadót őrizetbe vették, a többiek menekülnek

Az incidens éjjel fél 1-kor kezdődött helyi idő szerint, de nem ez az egyetlen helyszín, amelyet a lövöldözéshez kapcsoltak. Egy környékbeli házra is rálőtt egy ismeretlen elkövető, itt csak egy kisebb sérülésről számolt be a rendőrség. A másik helyszínen azonban őrizetbe vettek egy embert, akit gyanúsítottként kezelnek. Később még két embert elfogtak, de még nem tisztázott, hogy pontosan hányan támadhattak rá a szórakozó tinikre.

A rendőrség a klub környékét már biztonságosnak nyilvánította, ám hivatalosan még nem fejezték be a tettestársak utáni hajtóvadászatot.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: